Dienst Ambulante Begeleiding wordt QWESTOR

Dinsdag 9 januari heeft de Korczakschool Dienst Ambulante Begeleiding tijdens een druk bezochte bijeenkomst in Hotel Van der Valk te Middelburg een nieuwe naam gepresenteerd: QWESTOR.

 

De ontwikkelingen in onderwijsland vroegen om een nieuwe koers en daarbij past een nieuwe naam en een nieuw logo. De naam is een samenvoeging van 'question' (vraag) en 'nestor' (wijze).

 

In het logo is een anker zichtbaar. De medewerkers van QWESTOR zijn en blijven het anker in Zeeland: experts in gedrag en scholing en staan garant voor betrokkenheid, expertise, veelzijdigheid, betrouwbaarheid en oprechtheid.

 

Qwestor speelt in op vragen en eisen van het Passend Onderwijs. Qwestor zet zich actief in voor leerlingen met gedrags- en of psychiatrische problematiek in het onderwijs in Zeeland. Qwestor speelt in op de mogelijkheden en beperkingen van de individuele leerling, vanuit een persoonlijke benadering. Samen met school, leerling en ouders zorgt Qwestor voor een aanpak passend bij de school en leerling. Daarnaast biedt Qwestor een breed scholingsaanbod om de kennis en handelingsbekwaamheid van leerkrachten en docenten uit te breiden.

 

Foto: Matthieu van IJserloo
Imutsj Fotografie