Vacatures


SBO De Veste in Tholen is een kleine, ambitieuze school voor speciaal basisonderwijs (SBO) en speciaal onderwijs (SO) die leerlingen met leerachterstanden naar een hoger plan wil trekken. Onze leerlingen zoeken een leerkracht die elke dag met energie en plezier voor de klas staat en die een belangrijk aandeel wil leveren aan een gevarieerd en enthousiast team.


Wij zoeken per 1 november 2020 een


Groepsleerkracht L11 middenbouw

voor 2 dagen (0,4)


Het is mogelijk om vrijblijvend mee te draaien op onze school om te kijken of wij bij je passen. Bij gebleken geschiktheid is er mogelijk uitzicht op een vast dienstverband.


Waarom zou je komen werken op de Veste?

- Hele leuke leerlingen
- Enthousiaste collega’s
- Goede begeleiding
- Een klein stabiel team dat doorpakt
- Positief onderwijsklimaat
- Collega’s met humor die plezier hebben in hun werk
- Flexibele school

We zoeken iemand die

- Met plezier en enthousiasme in het leven staat
- Beschikt over een afgeronde PABO-opleiding
- Goed kan samenwerken in een klein team
- Gevoel voor humor heeft en niet te flauw is

Heb je zin in deze leuke baan?

Mail dan je C.V. en brief uiterlijk 27 september naar
j.winkelhuijzen@respont.nl Heb je vragen over deze vacature? Bel 0642901002 en vraag naar Jasper Winkelhuijzen of WhatsApp/mail. De gesprekken vinden plaats op dinsdag 29 september. We kijken uit naar je sollicitatie!


Groeten,
Jasper Winkelhuijzen en
Team de VesteACREON in Goes is een onderwijs-zorgarrangement waarbij er sprake is van een unieke samenwerking tussen Respont (specialistisch onderwijs in Zeeland) en Juvent (Zeeuwse jeugdzorgspecialist). Leerplichtige jongeren van 12 tot en met 18 jaar krijgen hier diplomagericht onderwijs in combinatie met dagbehandeling aangeboden. Deze jongeren zijn om verschillende redenen uitgevallen op (regulier) onderwijs. De doelgroep bestaat uit leerlingen met internaliserende- (zoals angsten en somberheidsklachten) en/of externaliserende (zoals agressie- en gedragsproblemen) problematiek, eventueel in combinatie met (gediagnosticeerde) ontwikkelingsstoornissen. Deze problematieken kunnen zowel de cognitieve, didactische als sociaal-emotionele ontwikkeling belemmeren. Het aangeboden, leerlingspecifieke, traject duurt ongeveer één schooljaar met een uitloop tot maximaal twee schooljaren. Het doel is om, na het doorlopen van het traject, uit te stromen naar een passende onderwijsplek, waarbij de voorkeur uitgaat naar regulier.  

 

We zijn per direct op zoek naar een :

 

(Vak)Leerkracht CKV

24 uur ( 0,6 FTE)

 

 

Als leerkracht  op Acreon  breng je  bij leerlingen competentie, autonomie en relatie tot ontwikkeling. Verder creëer je de randvoorwaarden voor een pedagogisch klimaat waarin alle leerlingen zich veilig en gewaardeerd voelen.  Tussen 08.30 en 14.00 geef je les aan groepen leerlingen van verschillende leeftijden, waarbij je zelf verantwoordelijk bent voor het samenstellen van de jaarplanners en het lesaanbod. Daarnaast ben je mentor van een aantal leerlingen en neem je deel aan verschillende multidisciplinaire overleggen.

 

Wij verwachten

 • een volledige onderwijsbevoegdheid  voor creatieve vakken, liefst aangevuld met een master SEN.
 • ervaring, kennis, kundigheid en affiniteit met de complexe doelgroep.
 • flexibiliteit, standvastigheid en humor
 • een echte teamplayer

 

Wij bieden

 • de mogelijkheid om echt maatwerk te bieden, waarbij het systeem intensief betrokken wordt
 • een leergierig en enthousiast team waarin  leerkrachten en pedagogisch medewerkers samen het traject van de leerlingen begeleiden
 • een boeiende en gevarieerde baan waarin je met een fantastische doelgroep kunt werken     

 

Arbeidsvoorwaarden

rechtspositionele voorwaarden conform de cao PO voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling.

Heb je belangstelling?

Kijk op  www.acreon.nl  voor meer informatie over Acreon. Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Esther Valckenier von Geusau, directeur op 0113-222326. Een sollicitatiebrief en CV kun je tot uiterlijk maandag 21 september mailen aan e.valckenier@respont.nl.

De gesprekken vinden plaats in week 39.DE SPRINGPLANK is een school voor speciaal basisonderwijs in Terneuzen. We hebben een aantal SBO-groepen waarin we kinderen met leerachterstanden lesgeven. In onze SBO+ groepen zitten de kinderen die extra begeleiding en aansturing op gedrag nodig hebben. We vormen een betrokken team met hart voor de kinderen en hart voor goed onderwijs.

Wij zoeken, per direct:


Groepsleerkrachten

(voor twee of drie dagen/wtf 0,4 tot 0,6)


Wij zoeken een groepsleerkracht voor de maandag en dinsdag en eventueel woensdag, vanwege vervanging van een zieke collega. Het gaat om onze SBO-groep Oranje met 14 kinderen in de leeftijd van 6-8 jaar. Vooralsnog gaat het om een tijdelijke benoeming tot 1 januari 2021. De school is echter in ontwikkeling, dus mogelijk ontstaat er gedurende deze periode perspectief op verlenging van deze baan.

Daarnaast hebben wij plek voor een leerkracht die zich (verder) wil ontwikkelen in de taak van interne begeleiding binnen onze school. Een uitdagende baan met veel verschillende aspecten. Betrokkenheid op de ontwikkeling van kinderen, het meedenken met leerkrachten, contacten met ouders en instanties: intensief samenwerken binnen en buiten de school. In eerste instantie betreft dit een wtf van 0,4 (twee dagen). Aanvang van het dienstverband en werkdagen zijn bespreekbaar.

Het is mogelijk om beide functies te combineren. 


Onderwijsassistent

(voor twee dagen, wtf 0,35)


Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde onderwijsassistent, die woensdag en donderdag (en eventueel vrijdag) ons team komt versterken. Je werkt zeven uur per dag. Samen met de leerkracht verzorg je het onderwijs in de groep. Een baan met afwisseling en dynamiek: werk voorbereiden, toezicht houden, individuele begeleiding etc. We hebben een vacature in de middenbouw van onze school. Vooralsnog gaat het om een tijdelijke benoeming tot 1 januari 2021.


Wij bieden

 • een plezierige werkomgeving in een gezellig gebouw;
 • enthousiaste en gemotiveerde collega’s;
 • persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden


Wij verwachten

 • grote interesse in het werken met leerlingen met een diversiteit aan onderwijsbehoeften;
 • relativeringsvermogen;
 • flexibele en creatieve instelling;
 • goede contactuele vaardigheden;
 • veel organisatietalent


Arbeidsvoorwaarden

 • Conform de cao primair onderwijs;
 • Leerkrachten worden betaald volgens de CAO-PO in schaal L11.
 • Onderwijsassistenten worden betaald volgens de CAO PO in schaal 4


Heb je belangstelling?

Kijk op  voor meer informatie over de school op: www.sbo-despringplank.nl

Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Martien van Es, directeur SBO De Springplank, tel: 0115-613140/06-13801703 of mail: m.vanes@respont.nl. Het is altijd mogelijk om kennis te komen maken of een dagdeel mee te lopen op school.

Je sollicitatiebrief en CV kun je tot en met maandag 21 september 2020 sturen aan SBO De Springplank t.a.v. m.vanes@respont.nl .SBO HET SPRINGTIJ biedt onderwijs aan kinderen van 4-13 jaar met leerachterstanden, soms in combinatie met sociaal emotionele en/of gedragsproblemen. Deze leerlingen bereiden wij voor op hun plek in de maatschappij en het vervolgonderwijs. Wij zijn opzoek naar een juf of meester die affiniteit heeft met onze doelgroep. Tijdelijk ter vervanging van de leerkracht van een middenbouw-bovenbouw groep. De werkdagen zijn maandag, dinsdag en woensdag. Als collega, als onderwijsprofessional ben je opzoek naar wat de leerling echt nodig heeft. Vooral vanuit de pedagogische benadering van de kinderen, waar het belangrijk is dat je deze benadering ook echt vanuit gevoel uitvoert.

Het mooiste wat je een kind kunt geven, is een kans…

Leerkracht L11 (wtf 0,6)


HEB JIJ VOOR ONS?

• Enorme zin om je echt nuttig te maken binnen het onderwijs?
• Bekendheid of ervaring met kinderen die iets extra’s nodig hebben?
• Een positieve vibe?
• Flink wat relativeringsvermogen?
• Het invoelende karakter, zowel in contact met de kinderen als in de oudercontacten?
• Een opleidingsniveau wat bij de functie past (Pabo)?
• En is jouw glas eerder half vol, dan half leeg?


DAN HEBBEN WIJ VOOR JOU:

• Een team die graag expertise en ervaring met je wil delen;
• Een duo collega met ervaring op het Springtij.
• Passende begeleiding om een goede start te kunnen hebben
• Een aanstelling conform CAO PO in schaal L11;
• Een baan waarin je echt iets kan betekenen.


SOLLICITEREN?

Schrijven, mailen, bellen:
E-Mail: k.opdorp@respont.nl
Tel.: 0118-627407 of 06-24320302
Web page: www.hetspringtij.nl

Sluitingsdatum: 25 september 2020SBO DE TWEERN in Goes is een school voor speciaal basisonderwijs met daaraan verbonden het Observatiecentrum jonge kind met 2 groepen en vier SBO+-groepen, speciale groepen voor leerlingen met zeer specifieke onderwijsbehoeften. Onze leerlingen hebben naast didactische ondersteuning ook specifieke sturing en begeleiding nodig om hun gedrag te reguleren.

De school is hard op weg om samen met De Deltaschool, Kibeo en Juvent een Integraal Kind Centrum + te worden en heeft een duidelijke regiofunctie op De Bevelanden.

Per 1 november (of mogelijk eerder) zijn we op zoek naar een:

Leerkracht

(voor 2 of 3 dagen /wtf. 0,4 of 0,6)

 

We gaan graag met jou in gesprek over jouw kwaliteiten. Op grond daarvan zoeken we de best passende plek binnen de school voor jou.

We denken aan:

 • Een warme, spontane en creatieve persoonlijkheid met veel affiniteit voor leerlingen met  externaliserende- en internaliserende gedragsvragen. Die ook goed kan omgaan met de ouders/ verzorgers.
 • Iemand die in het bezit is van een afgeronde opleiding tot leerkracht basisonderwijs.
 • Een persoon die kan relativeren en een flexibele (werk)instelling heeft.
 • Een harde werker die goed kan samenwerken met collega’s en beschikt over goede contactuele eigenschappen.
 • Iemand die goed kan organiseren.

Wij bieden

 • Een tijdelijke vacature tot einde schooljaar, met mogelijke verlenging in volgend schooljaar
 • inspirerende en uitdagende doelgroep
 • plezierige werkomgeving in een mooi gebouw                    
 • enthousiaste en gemotiveerde collega’s
 • persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden

 Arbeidsvoorwaarden

 • conform de cao primair onderwijs.

Heb je belangstelling?

Kijk op www.detweern.nl  voor informatie over onze school.

Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met adjunct directeur Mevr. Marit Nieuwenhuyse  of dhr. Robert van Oosten, directeur.

Tel nr 0113-228864/06-10935654 Een sollicitatiebrief/korte motivatie en CV kun je tot uiterlijk tot 28 september mailen naar r.oosten@respont.nlVSO DE ARGO is een school voor voortgezet speciaal onderwijs in Terneuzen en Hulst. De Argo biedt onderwijs aan jongeren vanaf 12 jaar met specifieke ondersteuningsvragen. Het einddoel is het behalen van een regulier diploma voorgezet onderwijs (vmbo, havo of vwo). Incidenteel gaan leerlingen na de Argo aan het werk.

We werken intensief samen met de scholen voor voortgezet onderwijs in Zeeuws-Vlaanderen. Wij bieden een onderwijsomgeving waarbij leerlingen gebruik kunnen maken van het beste van twee werelden.

Wegens zwangerschapsverlof en reguliere vacatureruimte zijn we per 1 december  2020 op zoek naar

Leerkrachten

Minimale taakomvang 0,6 fte


Wij verwachten

•             PABO diploma

•             teamgerichte, flexibele instelling

•             bereid zijn om verdere scholing te volgen

•             ervaring met de doelgroep is een pré

Wij bieden

 • een actief team
 • een goede begeleiding en coaching binnen een school die volop in ontwikkeling is
 • schaal L11 CAO PO
 • een unieke kans om passend onderwijs te realiseren

Wij vragen

 • een bij de functie behorende bevoegdheid
 • goede contactuele vaardigheden
 • affiniteit met onze doelgroep
 • teamgerichte, flexibele, proactieve instelling

 

Meer info?

Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Jan Heijstek telefonisch te bereiken op nummer 06-51842701.

Solliciteren?

Sollicitatie (brief en CV) uiterlijk 21 september mailen naar: mtargo@respont.nl